I AM NOT MY BODY # 4

NAPOLEON | bestellen

OPLAGE NR. 3/17

€ 1.250,00  incl. btw, excl. verzendkosten

De prijs van dit werk variëert vanwege de lage oplage. Naarmate de verkoop vordert, zal de prijs stijgen.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van de huidige prijsontwikkelingen in de markt en de beschikbaarheid van materialen.

SPECIFICATIES

TITEL

I am not my body #4 (Napoleon)

KUNSTENAAR

Mooniq Priem

MEDIUM

De meest hoogwaardige print haalbaar

PAPIER

Fine Art papier van Canson Infinity

PRINTER

Epson SC-P20000 printer

FORMAAT

40 x 60 CM

CERTIFICAAT VAN ECHTHEID

Met de hand gesigneeerd

BESTELLEN

Wilt u dit werk aankopen, neem dan svp contact op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer, of door een mailtje te sturen.

T 0031 6 535 57 260  |  mooniq@gmail.com

LIJST EN OPHANGSYSTEEM

De baklijst om dit kunstwerk is een hoogwaardige lijst, ambachtelijk, handgeschaafd van massief hout (walnoot-kleur), waarbij de hoogwaardige print - geplakt op dibond - als het ware zwevend in hangt, met ruimte tussen de lijst en het werk.

Een praktisch en solide ophangsysteem wordt meegeleverd. Dit is een houten 'ophang-lat' met een schuine zijde. Deze wordt bevestigd op de wand, waar de lijst eenvoudig overheen geschoven wordt.

LEVERING

Na uw bestelling wordt het artwork met veel zorg en aandacht op maat geprint, afgewerkt, voorzien van de baklijst en het ophangsysteem. Het werk wordt solide verpakt om veilig vervoerd te kunnen worden.

De gemiddelde levertijd met baklijst: 3 weken. De doorlooptijd van bestelling tot aan verzending kan door drukte soms een paar dagen langer duren, maar kan ook sneller gaan.

Heeft u spoed met uw order, neem svp contact op zodat we kunnen onderzoeken of het mogelijk is om uw order voorrang te geven.

VERVOER

Binnen Nederland

Het is mogelijk om het kunstwerk op halen in Dwingeloo. Welkom! Voor verzending binnen Nederland aan is het aan te raden om het kunstwerk te laten bezorgen via ons eigen vervoer. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de locatie en van een mogelijke 'combinatie-rit' waardoor de leveringskosten slechts 40,- zijn.

Is uw locatie 'uit de route', dan kunnen de leveringskosten wat hoger zijn. Neem svp vrijblijven contact op om door te spreken wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Buitenland

Het veilig vervoeren en afleveren van een kunstwerk in het buitenland is een hele onderneming. Het werk dient verstuurd te worden in een op maat gemaakte houten kist en zal via FedEx worden vervoerd. De kosten variëren per locatie en de daarbij horende invoerrechten. Neem svp contact op om door te spreken wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Retourbeleid

Het is mogelijk om het kunstwerk tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Indien het werk in goede staat terugkomt, wordt het aankoopbedrag volledig teruggestort.